BACKSTAGE AT HOMERUN

Voor Homerun hebben wij een frisse video serie gemaakt waarin de bedrijfscultuur wordt uitgelicht. Medewerkers van Homerun vertellen aan de hand van een aantal voorbeelden hoe het bedrijf ervan binnenuit ziet. Elke video heeft een eigen thema, wat een metafoor is voor de cultuur binnen Homerun.
Client: homerun.co, Music: Dave Mollen

PINGPONG VIDEO
TED VIDEO
GOLDFISH VIDEO

Employer branding wordt steeds belangrijker en bedrijven willen meer van hun organisatie laten zien. Het doel van employer branding is om talent aan je bedrijf te koppelen, engagement te creƫren bij je huidige medewerkers en je bedrijf als aantrekkelijke werkgever op de kaart te zetten. Werknemers zijn letterlijk en figuurlijk het hart van de onderneming.

Deze video's zijn een tool om dit te bereiken. In de video's kan je op een natuurlijke manier de identiteit van je organisatie communiceren. Door bijvoorbeeld interviewtjes te houden en mensen te laten vertellen over hun werk en bepaalde tradities binnen het bedrijf. In tegenstelling tot een traditionele bedrijfsfilm of bedrijfsvideo levert dit spontane een waardevolle content op voor je organisatie.